Samostatný kuchár / kuchárka v školskej jedálni s praxou
Munkahely adatai
Munkaköri leírás
· spolupodieľanie sa na zostavovaní dennej ponuky menu
· príprava menu jedál podľa receptov
· organizácia chodu kuchyne
· kontrola stavu zásob, objednávanie surovín a potravín potrebných na prípravu jedál
· hospodárne narábanie so surovinami
· príjem a výdaj surovín a tovaru na sklad a zo skladu
· zodpovednosť za kvalitu surovín a podávaných jedál.
· zodpovednosť za inventarizáciu potravín a majetku
· organizovanie práce pomocných síl v kuchyni
· zodpovednosť za čistotu skladov a priestorov prevádzky kuchyne
· údržba kuchynskej techniky
· zodpovednosť za dodržiavanie HACCP
Tájékoztatás a pályázati eljárásról
Žiadosť o prijatie, profesijný životopis zasielajte e-mailom, aj na adresu: FEI STU, oddelenie ľudských zdrojov,
Ilkovičova 3, 841 04 Bratislava.
Bližšie informácie získate na tel. čísle 02/602 916 81 - Bc. Soňa Mikušová
Ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem, kontaktovať však budeme len vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú uvedené kritériá.
Munkamód
Alkalmas munkahely..... részére is
- nyugdíjas
Felkínált előnyök
- szabadság a Munka Törvénykönyve felett
- pracovná doba od 6:00 - 14:00 hod., len v pracovných dňoch
- stabilné zamestnanie
- príjemný kolektív zameraný na tímovú spoluprácu, dobrú náladu a vzájomnú podporu
- príspevok sociálneho fondu na stravovanie
- kvalitná a chutná zamestnanecká strava, pitný režim
- zabezpečenie pracovného odevu a obuvi
- možnosť využívať MultiSport kartu, ktorá je čiastočne hradená zamestnávateľom
- dovolenka v súlade s Kolektívnou zmluvou
- športové aktivity
- príspevok na DDS od prvého dňa nástupu do PP
- 2 dni na preliečenie a regeneráciu síl
- 5 dní dovolenky naviac
- otvorená komunikácia, férový prístup vedenia a úcta ku každému jednotlivcovi.
Munkavállalói követelmények
Szükséges végzettség
- Alapiskolai végzettség
- Alsó középfokú szakvégzettség
- Középfokú szakvégzettség
- Teljes középfokú szakvégzettség
- Felsőfokú szakvégzettség
A gyakorlat hossza
További követelmények
- skúsenosť z podobného typu zariadenia výhodou
- vyučený/á v odbore kuchár, pekár, cukrár, potravinár výhodou
- odborná zdravotná spôsobilosť na výkon práce v stravovacej prevádzke, zdravotný preukaz
- prax v gastronómii minimálne 3 roky
- ak uchádzač nie je vyučený v odbore, požadujeme hygienické minimum a zdravotný preukaz
- profesionalita, odbornosť, znalosť receptúr
- odolnosť voči stresu
- prax v riadení pracovného tímu, tímová spolupráca
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- príprava noriem a jedálneho lístka
- zabezpečenie kvality pripravovaných pokrmov
- zabezpečenie a dodržiavanie hygienických noriem a čistoty na pracovisku
- spoľahlivosť, samostatnosť, iniciatívny a zodpovedný prístup k práci
- zodpovednosť za skladové zásoby a inventúry
- dodržiavanie štandardov a pravidiel našej prevádzky.